Sale ray ban wayfarer 2140 online

Online sale wayfarer ray ban sunglasses,offer ray ban wayfarer original sunglasses,ray ban wayfarer folding sunglasses and so on.

Et par solbriller som kan oppdage når noen er i kontakt med brukerens øyne er utviklet av kanadiske forskere. I tillegg til å være nyttig i ray ban wayfarer folding en single bar, oppfinnerne si at systemet kan spille en nøkkelrolle i en videoblogg, og holde en dagbok av high-tech form. Video blogg for å spille inn sitt liv fra poenget med en første-person fortelling av filmen. "Jeg tror det er her vi vil se i de neste årene," Rolle Vertegaal, co-skaperen av briller ved Queens University Menneskelig Media Lab, i Ontario, Canada sa. Hovedproblemet er å redigere ut de kjedelige bitene, der mye av den kjedelige prosessen ikke skje, sa Vertegaal. Så brillene for å gjøre videoblogg forfatterne kan automatisk oppdage samhandling og dialog med andre mennesker og registrert. Brillene har en normal fargetone og festet til objektivet av broen mellom liten CCD kamera. Dette er koblet til en håndholdt wayfarer ray ban datamaskin, for å bære på hoftene, som håndterer bildebehandling. Light-emitting diode, eller LED, plassert infrarødt lys fra objektivet gir en alle mot kameraet øye "røde øyne" effekt. Dette brukes til å finne noen øyne i scenen. "Vi har bestemt oss for å ha et like stort fokus på resept briller og solbriller. Vi føler solbriller kategorien har et stort potensial. Vi planlegger å aggressivt utvide og åpne i år, 60 nye butikker," Titan Corporation chief ray ban wayfarer 2140 executive-briller Division offiser Ravi Kant fortalt PTI. For tiden er det over 300 Titan Eye Plus nasjonale eksport. For å utvide sin tilstedeværelse i landet, vil selskapet åpne nye butikker for første gang på 20 townships, sier Kant. Først klokken produsent og forhandler,ray ban wayfarer original har Titan utvidet til smykker og briller markedet, gjennom årene, men det også detaljhandel personlig tilbehør, som vesker, belter, vesker og parfyme. I forseggjort plan solbriller kategori, Kant sa: "Det var de mest desentraliserte solbriller merkevare Fastrack, 5000 utsalgssteder, i dag," stirre "bare kan selges gjennom Titan Eye Plus butikker. "Vi selger" blendende "multi-brand butikkene, som shoppere stoppe, som vil finne sted i løpet av de neste 2-3 månedene." På spørsmål om selskapet kan åpne ray bans wayfarer uavhengige butikker i de kommende solbriller, Kant sa: "Det er en mulighet for at vi har tenkt på dette problemet." Selskapet planlegger også å begynne å selge "blendende" i Sri Lanka, la han til.
Elevavis er en tjeneste fra Avis i Skolen og Moava. Avis i Skolen og Moava er ikke ansvarlig for innholdet i denne tjenesten. Dette ansvaret ligger hos ansvarlig redaktør i den enkelte avis. Logg inn