Supply discount ray bans clubmaster

Ray ban clubmaster folding sunglasses are very convenient,we offer large number of ray ban clubmaster glasses,you can find your favorite.

At dette er den nye indeks leppestift.

Fortsatt avventende til å åpne sine lommebøker, middelklassen forbrukerne er stadig oftere til solbriller, for å forbedre sin stil litt, tok mye av høyere priser for å fylle sine garderobeplass, vesker og smykker langsiktig kontroll.

Deres økende interesse i kategorien er i ray bans clubmaster salget betydelig. Kvinners solbriller inntekter fra en økning på 9% i 2013, legge inn en økning på mer enn fire prosent av kvinner, ifølge NPD Group magasiner og vedlegg. "Vedlegg klart overlegen i alle aspekter av klær," Cohen, administrerende bransjeanalytiker hos NPD Group forskning fast. Noen av faktorene bak veksten av solbriller, sier ekspertene. For det første har de brillene vært et hett tema i utvidelsen av høyhælte sko mote fremover forhandler Warby Parker, og Google

lanserte glass. Mange forbrukere også trakk kategori for å se kjendiser som Victoria Beckham idrett en dristig utseende i tabloidene, sa Ben tilbrakte Shabat, en partner av detaljhandel i global ledelse konsulentfirma AT Kearney.

Men i solbriller stor drivkraft fra den såkalte ideelle forbruker, men som ettertraktede merkevare-navnet varer, er det ingen inntekt til å bli en ekte luksus forbruker. Siden slutten av resesjonen, er disse clubmaster sunglasses forbrukerne alltid på utkikk etter måter å kjøpe high-end merker, men til en lavere kostnad. Solbriller, Ben Shabat sa regningen for disse forbrukerne, fordi de sitter lavere nivåer av luksus pyramide. Og Gucci håndvesker vanligvis selger for mer enn $ 1000, til mange merker av solbriller gå for rabatter på rundt $ 300, relativt sett. Dette ligner på når forbrukerne føler tvilsomt økonomisk fenomen. De kjøper rimeligere elementer som leppestift, oppdatere sitt utseende mindre penger.

Etter innlogging, lesing rimelig luksus: Coach rampen opp rabatter "Du kan ikke ha sin egen Gucci bag, men du [kan] kjøpe ray ban clubmaster glasses Gucci solbriller," Ben Shabat sa. Enda viktigere, fordi solbriller er et fremtredende trekk på en persons ansikt, de er en ideell shopper, for å få maksimal effekt for pengene sine på en god måte, sier Cohen. En annen faktor å øke salget er forbrukeren klasse med flere par solbriller, for å møte de ulike behovene til voksende interesse. Kristen McCabe, visepresident for produkt solbriller Hut Nord-Amerika, sa LensCrafters innenlandske forhandlere i år, 04:58 "hvordan å vokse hyppige kjøpere ut av butikken med mer enn et par.

Solbriller Hut så også gjennomsnittlig lønnsøkning på mer enn 10% så langt i 2014, sier McCabe. "Vi vet at [i] den gjennomsnittlige amerikaner har mange sko og vesker," McCabe sa. "De begynte å vurdere briller på samme måte, noe som er veldig viktig." At dette er den nye indeks leppestift. Fortsatt avventende til å åpne sine lommebøker, middelklassen forbrukerne er stadig oftere til solbriller, for å forbedre sin stil litt, tok mye av høyere priser for å fylle sine garderobeplass, vesker og smykker langsiktig kontroll.

Deres økende interesse i kategorien ray ban clubmaster one size er i salget betydelig. Kvinners solbriller inntekter fra en økning på 9% i 2013, legge inn en økning på mer enn fire prosent av kvinner, ifølge NPD Group magasiner og vedlegg. Les MoreFake det før du setter det: middelklassen prøver å oppskalere "Vedlegg klart overlegen i alle aspekter av klær," Cohen, administrerende bransjeanalytiker hos NPD Group forskning fast.

ArabianEye | Getty Images Noen av faktorene bak veksten av solbriller, sier ekspertene. For det første har de brillene vært et hett tema i utvidelsen av høyhælte sko mote fremover forhandler Warby Parker, og Google lanserte glass. Mange forbrukere også trakk kategori for å se kjendiser som Victoria Beckham idrett en dristig utseende i tabloidene, sa Ben tilbrakte Shabat, en partner av detaljhandel i global ledelse konsulentfirma AT Kearney.

Men i solbriller stor drivkraft fra den såkalte ideelle forbruker, men som ettertraktede merkevare-navnet varer, er det ingen inntekt til å bli en ekte luksus forbruker. Siden slutten av resesjonen, er disse forbrukerne alltid på utkikk etter måter å kjøpe high-end merker, men til en lavere kostnad. Solbriller, Ben Shabat sa regningen for disse forbrukerne, fordi de sitter lavere nivåer av luksus pyramide. Og Gucci håndvesker vanligvis selger for mer enn $ 1000, til mange merker av solbriller gå for rabatter på rundt $ 300, relativt sett. Dette ligner på når forbrukerne føler tvilsomt økonomisk fenomen. De kjøper rimeligere elementer ray ban clubmaster folding sunglasses som leppestift, oppdatere sitt utseende mindre penger.

Etter innlogging, lesing rimelig luksus: Coach rampen opp rabatter "Du kan ikke ha sin egen Gucci bag, men du [kan] kjøpe Gucci solbriller," Ben Shabat sa. Enda viktigere, fordi solbriller er et fremtredende trekk på en persons ansikt, de er en ideell shopper, for å få maksimal effekt for pengene sine på en god måte, sier Cohen.

En annen faktor å øke salget er forbrukeren klasse med flere par solbriller, for å møte de ulike behovene til voksende interesse. Kristen McCabe, visepresident for produkt solbriller Hut Nord-Amerika, sa LensCrafters innenlandske forhandlere i år, 04:58 "hvordan å vokse hyppige kjøpere ut av butikken med mer enn et par. Solbriller Hut så også gjennomsnittlig lønnsøkning på mer enn 10% så langt i 2014, sier McCabe. "Vi vet at [i] den gjennomsnittlige ray ban clubmaster 3016 amerikaner har mange sko og vesker," McCabe sa. "De begynte å vurdere briller på samme måte, noe som er veldig viktig."

Solbriller hytta er å dra nytte av dette skiftet har en ny kampanje, fremhever de fire forskjellige par solbriller hver kvinne bør ha. De inkluderer sport, for enhver tid kvinnen svetter, hva McCabe "wow" rammeverk som kan brukes til et bryllup eller konfirmasjonen. Dette er et push for å fremme den generelle folket i Nord-Amerika, som har minst tre par solbriller, har blitt den mest fasjonable kunnskapsrike kunder som forhandlere, som eier mer enn 20 par

Elevavis er en tjeneste fra Avis i Skolen og Moava. Avis i Skolen og Moava er ikke ansvarlig for innholdet i denne tjenesten. Dette ansvaret ligger hos ansvarlig redaktør i den enkelte avis. Logg inn